Ανοιχτά έως 9ΜΜ

Πολιτική Επιστροφών

Σύμφωνα με την παρ. 10 του άρθρου 4 ν. 2251/1994, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ.11 του άρθρ.4 του Ν.3587/2007,ΦΕΚ Α 152/10.7.2007, σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο), επιβαρυνόμενος όμως των εξόδων επιστροφής και των εξόδων αποστολής. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή του προϊόντος.

 

(Συμπληρώστε και αποστείλετε τη δήλωση αυτή με συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ ή Courier μόνο αν επιθυμείτε να ματαιώσετε τη σύμβαση)


ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

ΠΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΕ

Ανδριανού 7 & Γεωργίου Παπανδρέου 36, TK 14341

Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική

Εγώ / Εμείς ο / οι υποφαινόμενος / οι _____________________________________________ δια του παρόντος ματαιώνω / ουμε τη σύμβασή μου / μας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Αριθμός / Ημερομηνία Παραστατικού πώλησης:
Αριθμός Δελτίου Αποστολής:

Υπογραφή καταναλωτή _____________________________________________

Τόπος / Ημερομηνία _____________________________________________


Για κάθε διαφορά σε σχέση με την παρούσα σύμβαση κατά τόπον αρμόδια δικαστήρια είναι αποκλειστικά τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια Αθηνών.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας εντός 12 ωρών από τη στιγμή που θα την υποβάλει και εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής. Στην περίπτωση αυτή γίνεται εξολοκλήρου η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Παράδειγμα: Αν ο πελάτης πλήρωσε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα θα πιστωθεί στην κάρτα. Αν η πληρωμή έγινε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η επιστροφή θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Για την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει ο πελάτης να στείλει email climateam@yahoo.gr και να ζητάει την ακύρωση της παραγγελίας αναφέροντας τον αύξον αριθμό αυτής, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό και κινητό.

Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί και βρίσκεται καθοδόν προς παράδοση παρακρατείται το ποσό των εξόδων μεταφοράς της αποστολής αλλά και τα μεταφορικά της επιστροφής προς την έδρα μας.

www.antonakakisclimateam.gr
τηλ. 21025800500
κιν. 6947423004

email. info@antonakakisclimateam.gr

 

Ανδριανού 7 & Γεωργίου Παπανδρέου 36

ΤΚ 14341, Νέα Φιλαδέλφεια
Ωράριο λειτουργίας 9:00 – 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Μενού
0 Αγαπημένα
0 Σύγκριση
0 προϊόντα Καλάθι